Emanuelsvej 5 – 6 + 2 Pers


Boligstørrelse : 55 m²
Grundareal : 1200 m
Antal rum : 5

Antal etager : 1
Antal badeværelser : 1
Antal toiletter : 1


Addresse :


Emanuelsvej 5,
9300 Sæby,
Danmark

Umgebaut 2004. Grundstück 1200 m², mit Gras und Strandgerste bewachsen, Haus 55 m², kleines Gästehaus 10m², Abstand zum Strand 170 m. Wände und Decken aus hellem Kiefernholz, Linoleumböden bzw. Holzboden. 1 Doppelzimmer, 1 Zimmer mit 2 Doppelstockbetten, Gästehaus mit 2 Betten. Offene Küche mit Kühlschrank, Geschirrspüler,Waschmaschine und Mikrowelle. Gemütliche Einrichtung, Fernseher mit Satellitenanschluss, Elektroheizungund Kaminofen vorhanden. Gefliestes Badezimmer mit Duschnische. Großes Terrassenareal, sowohl überdachtals auch offen, mit Gartenmöbeln und Grill.

Ombygget i 2004, ny stor terrasse i 2003, grund 1200 m², afstand til strand 170 m, hus 55 m², gæstehus 10 m². Dejligtferiehus i træ beliggende ved børnevenlig strand på natur klitgrund med græs og strandflora. Åben og overdækket terrasse med havemøbler og grill. Laminatgulv i stue og køkkenafdeling med vaskemaskine, opvaskemaskine og mikroovn, vægge og lofter i lyst fyrretræ. Badeværelse med fliser, bruseniche. 1 dobbelt-værelse, 1 væresle m/ 2 dobbeltkøjer, 2 senge i gæstehus. Hyggelig indretning med hjørnesofa, Tv m/ parabolantenne og brændeovn. Elvarme overalt.